Particulieren

Wegens succes voorlopig niet meer mogelijk. We moeten het werk ook gedaan krijgen...

"Als de bijen uitsterven, sterft de mens enkele jaren later ook uit". Weet je wie dit zei? Albert Einstein! Je kan deze uitspraak nuanceren maar feit is wel dat bijen erg belangrijke beestjes zijn voor ons eco-systeem. 80% van al onze gewassen en 90% van alle fruitsoorten kunnen niet overleven zonder bestuiving door bijen. Very Important Beestjes dus, die we in ere moeten houden.

Goed nieuws, ook meer en meer particulieren zijn begaan met het milieu. Je ziet al vaker insectenhotels in tuinen opduiken. Maar je kan nog een bee-tje verder gaan. The Happy Bees plaatst namelijk ook bijenkasten in tuinen van particulieren. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de bijenkast minimaal 20 meter van de achterliggende deur of van de straat staat.

The Happy Bees verzorgt de bijen en op het einde van het seizoen heb je honing uit je eigen tuin! Per bijenkast rekent The Happy Bees op een gemiddelde van 15 kilo honing. En geen zorgen, hou je rekening met de voorschriften, dan leven bijen, mensen, kinderen én huisdieren happily ever after!

Bee engaged!

Omdat het imkeren heel wat geld kost verkopen we ook heel wat bijenproducten, al het geld dat we er mee verdienen gaat allemaal naar de bijen, om er zo voor te zorgen dat er veel bijtjes in de natuur rond vliegen. Men kan ons bijenproject ook altijd steunen door een spontane storting te doen op rekeningnummer BE21 0017 7517 7903 op naam van The Happy Bees, met vermelding van je naam en adres. Vanaf een storting van €25 of meer mag je een verrassing verwachten.

Vind ons leuk op Facebook

Previous picture Next picture Close gallery Tim Vervoort